(NL) I Love Kinky - "Frosen Desire"

Party date: 

Saturday, 9 December, 2017 - 21:00

❄ ══ I LOVE KINKY "FROZEN DESIRE” ══ ❄

Al is het in december buiten nog zo guur en koud, in Club Organza zal de temperatuur flink stijgen tijdens de 9e editie van I Love Kinky, “Frozen Desire” op zaterdag 9 december!
In het sprookjesachtige winterse decor smelten je bevroren verlangens als sneeuw voor de zon als je de klanken hoort van onze top dj’s en als je de prikkelende shows ziet van onze geweldige entertainers.

Speciaal voor I Love Kinky zijn er twee verschillende dancearea’s ingericht. In beide zalen zullen verschillende muziekstijlen worden gedraaid. In de main area is een danskooi en een danspaal, een verhoging met spiegelwand en loungebanken waar je even kunt uitrusten en kunt genieten van de sfeer. In de 2e area zijn ook diverse loungehoekjes aanwezig.
Op onze bovenverdieping kun je je discreet terugtrekken in de luxe en ruim ingerichte speelruimtes die van alle gemakken zijn voorzien.

Strikte dresscode: Lak, leer, latex, metal, uniforms, plastic, rubber, fetish-burlesque, fetish glamour, pvc, nep leer, bodypaint, baroque, fetish animal, medical, fetish-goth, fetish steam-punk, thema kleding, géén jeans, géén sportschoenen.

De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom. LGBT friendly! Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl

*Gratis parkeren
*Kluisjes aanwezig
*Douches aanwezig

❄”Desire and fantasy go hand in hand, making reality jealous”❄

E-mail: 

Salepoints: 

Demask, Amsterdam, 020-4233090
Mr B, Amsterdam, 020-4220003
Black Dreams, De Lier, 0174-514912
Wow don't tell mom, Eindhoven, 040-2135353
Subliem, Rotterdam, 010-4763680

Number of guestlist tickets: 

1 x 2