(NL) Kinky Paradise meet Gay Pride

Party date: 

Saturday, 5 August, 2017 - 20:00

Party archive: 

Op zaterdag 5 augustus 2017 vindt het jaarlijkse hoogtepunt van de Amsterdam Gay pride weer plaats met de beroemde Canal Parade over de Amsterdamse grachten.. Kinky Paradise zal op deze avond een grote party night organiseren in het teken van deze Gaypride..

Ook willen wij op een feestelijke manier een statement voor gelijke rechten van de homo-, lesbo-, biseksuele, transgender en interseksuele gemeenschap maken..

De dresscode op deze avond zal zijn lak, leer, rubber, latex, burleske and chique erotic rainbow colors (Deze stoffen lingerie/partywear mag bestaan uit één van de regenboogkleuren. Hoeft NIET alle kleuren te bevatten)

Kinky Paradise is een party die van alle gemakken is voorzien. Geen omkijken meer naar geld en muntjes.  

Voor een verleidelijk aantrekkelijk entreeprijsje van € 40 per persoon all-inclusieve, kunt u weer gebruik maken van alle faciliteiten die deze club te bieden heeft:

- Onbeperkt Drinken ( van water tot sterke drank)
- Warm en koud buffet
- Toilet
- Handdoeken
- Condooms
- Darkroom
- Bdsm kelder met spannende objecten.
- Natte groep, met stortdouche, make-up spiegels etc.
- Secret rooms voor nog meer privacy
- Jacuzzi
- Gratis parkeren 
- USA Disco Cave met pro DJ Boot incl. top deejays
- Rokersruimte met open haard en vele lounge hoeken
- Kluisjes (€10 borg, bij inlevering sleutel €10 terug)
- Prachtige grote overdekte tuin met enorme ligbank
- ijsjes
- Dans - bar met danspaal
- De ouwezijds achterburgwal nagebouwd
- gloryhole room
- Magisch geluid en betoverende full color laser
- Kledingstand

Onze party's zijn UITSLUITEND toegankelijk voor koppels, dames, homo's, lesbiennes, bi’s, t-girls en transgenders ( na email akkoord, beperkt toegang alleengaande heren )

De deejays die deze avond weer creatief en kleurrijk zullen gaan schitteren zijn niemand minder dan Gohan, Menno Maas, Da Dominator, Marcello de Jong and much more will be announced soon..

In de prachtige grote tuin, die gedeeltelijk is overdekt, kan men oa lekker genieten van een hapje/drankje op een enorme heerlijke loungebank omringd door gezellige zitjes.

In de club heerst een gezellige, knusse en warme ambiance, die ruimte biedt voor ongeveer 400 gelijk gestemde en open-minded mensen. Sorry maar VOL=VOL. Voor mensen die willen reserveren kunnen dit doen via de TOVERFORMULE kinky-paradise@live.nl of info@kinkyparadise.nl 
Ter bevestiging krijgt u van ons een email terug, deze vervalt NA 22:00

Party Players in Lelystad zal weer omgetoverd worden met regenboog gekleurde kinky feestvierders. Dit wordt weer een party om nooit te vergeten. Laten we er met z’n allen weer een groot uitbundig feest van maken, die u absoluut niet mag missen.
Prijs: € 40 p.persoon ALL-INCLUSIVE 
Tijd: 20:00 t/m 04:00 
Alleen deurverkoop (pin betaling mogelijk)
leeftijd: 18 +
!!! Strikt deurbeleid !!!
Muziek Genre: trance, techtrance, house, tribalhouse, club en electro
strikte dresscode: kinky or chique erotic lingerie/partywear in one of the
rainbow colors (no jeans, sneakers, fabric underwear or flip flops )

Voor foto's ( gratis account aanmaken) en meer info kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website: www.kinkyparadise.nl  

E-mail: