(NL) I Love Kinky - "The Kinky Mansion"

Party date: 

Saturday, 26 August, 2017 - 21:00

══ I LOVE KINKY "THE KINKY MANSION” ══

In de voetsporen van de meest bekende partyvilla ter wereld wordt Club Organza voor deze 8e editie omgetoverd tot een ware Kinky Mansion. Hul jezelf in je meest sexy kinky outfit en laat je meevoeren in een walhalla van erotiek en verleiding in een prachtig en luxe decor.

In de 2 dancearea’s zullen verschillende muziekstijlen worden gedraaid. Onze top dj’s zullen stuk voor stuk zorgen voor een orgasme aan geluid. Ons entertainment gaat onze bezoekers gek maken met hun niets verhullende shows.

In de ruime speelruimtes op de eerste verdieping kun je je meest stoute dromen laten uitkomen, geprikkeld door al het moois wat je op dit feest zult gaan beleven. In de dancearea’s zijn meerdere comfortabele loungehoekjes aanwezig waar je je even rustig kunt terugtrekken.

De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. ILK weet waar de echte openminded fetish en kinky liefhebbers van houden!

Ook SDC zal hierbij aanwezig zijn voor een Meet & Greet, met leuke gadgets, dus vergeet je bracelet niet!

Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom. Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl .

** Think sexy, be sexy! **

More info:
* Facebook pagina: I Love KInky
* Facebook besloten groep: I Love KInky Groep
* Facebook event 26 augustus 2017:I Love KInky - The Kinky Mansion
* Website: I Love KInky
* Instagram: I Love KInky on Instagram
* SDC: I Love KInky on SDC

E-mail: 

Salepoints: 

Demask, Amsterdam, 020-4233090
Black Dreams, De Lier, 0174-514912
Wow don't tell mom, Eindhoven, 040-2135353
Subliem, Rotterdam, 010-4763680

Number of guestlist tickets: 

1 x 2