(NL) Kinky Paradise and Magical Midnight White Edition

Party date: 

Saturday, 10 June, 2017 - 20:00

Party archive: 

Voor 10 juni 2017 heeft Kinky Paradise and Magical Midnight de ” White Edition ” weer uit haar GOOCHELHOED weten te toveren. 

Om het erotische publiek ook tegemoet te komen hebben wij besloten om op de EVEN maanden een kleine erotische touch aan onze party toe te voegen.

De stoffen dienen wel een zachte luxe en exclusieve uitstraling te hebben in de op die bewuste avond uitgekozen thema kleur (white) zoals: kant, doorschijnend voile, satijn, zijde, linnen, fluweel, bodypaint in de kleur WIT mag ook.

De Kinky Paradise dresscode van: lack, leather, rubber, uniforms, metal, latex and burlesque blijft die avond natuurlijk ook gewoon gehandhaafd.
(hoeft NIET in wit)

Kinky Paradise and Magical Midnight is een party die van alle gemakken is voorzien. Geen omkijken meer naar geld en muntjes.  

Voor een BRILJANT aantrekkelijk entreeprijsje van € 40 per persoon all-inclusieve, kunt u zoals u van ons gewend bent weer gebruik maken van alle FACETTEN die deze club te bieden heeft:

- Onbeperkt Drinken ( van water tot sterke drank)
- Warm en koud buffet
- Toilet
- Handdoeken
- Condooms
- Darkroom
- Bdsm kelder met spannende objecten.
- Natte groep, met stortdouche, make-up spiegels etc.
- Secret rooms voor nog meer privacy
- Jacuzzi
- Gratis parkeren 
- USA Disco Cave met pro DJ Boot incl. top deejays
- Rokersruimte met open haard en vele lounge hoeken
- Kluisjes (€10 borg, bij inlevering sleutel €10 terug)
- Prachtige grote overdekte tuin met enorme ligbank
- ijsjes
- Dans - bar met danspaal
- De ouwezijds achterburgwal nagebouwd
- gloryhole room
- Magisch geluid en betoverende full color laser
- Kledingstand

Onze party's zijn UITSLUITEND toegankelijk voor koppels, dames, homo's, lesbiennes, bi’s, t-girls en transgenders ( na email akkoord, beperkt toegang alleengaande hetero heren )

De deejays die deze avond weer letterlijk en figuurlijk zullen gaan schitteren zijn niemand minder dan Gohan, Menno Maas, Da Dominator, Marcello de Jong, REM AND DAN.RG.

In de prachtige grote tuin, die gedeeltelijk is overdekt, kan men oa lekker genieten van een hapje/drankje op een enorme heerlijke loungebank omringd door gezellige zitjes.

In de club heerst een gezellige, knusse en warme ambiance, die ruimte biedt voor ongeveer 350 gelijk gestemde en open-minded mensen. Sorry maar VOL=VOL. Voor mensen die willen reserveren kunnen dit doen via de TOVERFORMULE kinky-paradise@live.nl of info@kinkyparadise.nl 
Ter bevestiging krijgt u van ons een email terug, deze vervalt NA 22:00

Bent u erg geprikkeld geraakt en heeft u zin in onze party, in een open en liefdevolle MAGISCHE KASTEEL atmosfeer trek dan uw mega killer high heels aan en TOVER uzelf in uw meest sprankelende, sensuele, glamorous, ondeugende, erotic/ kinky outfit. Dit is weer een fantastische kans om een all-inclusieve Magical Midnight avondje in de Club PartyCentrum Players te Lelystad mee te maken.   

Prijs: € 40 p.persoon ALL-INCLUSIVE 
Tijd: 20:00 t/m 04:00 
Alleen deurverkoop (kan met pin worden betaald)
leeftijd: 18 +
!!! Strikt deurbeleid !!!
Muziek Genre: trance, techtrance, house, tribalhouse, club en electro
strikte dresscode: kinky or chique erotic white (no jeans, sneakers, fabric underwear or flip flops )

Voor foto's ( gratis account aanmaken) en meer info kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website: www.kinkyparadise.nl

E-mail: